Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Containerverhuur Apeldoorn

Bent u in Apeldoorn en heeft u een professionele container nodig? Voor de ideale containerverhuur Apeldoorn schakelt u de hulp in van grondverzetbedrijf Davelaar. Wij beschikken over diverse containers die niet mogen ontbreken bij werkzaamheden die veel afval opleveren, zoals sloop- en bouwafval bij een grote verbouwing. Ook voor groenafval, oud huisraad en ander afval verhuurt grondverzetbedrijf Davelaar de nodige containers.

Concurrerende prijzen en diversiteit

Grondverzetbedrijf Davelaar biedt containers voor concurrerende prijzen aan. U huurt containers van een uitstekende kwaliteit. De containers bieden we aan zowel particulieren als ondernemers aan. Het aanbod is ook divers: wij hebben containers van drie, zes en tien kubieke meter. Ook wat betreft het type afval hebben wij een divers aanbod: bouw en sloop, groen, grofvuil/huisraad, grond, zand of tuinaarde, houtafval, puin en vervuilde grond, zand of tuinaarde. Voor de exacte specificaties waarvoor de containers wel en niet geschikt zijn, verwijzen wij u naar onze website (www.grondverzetbedrijfdavelaar.nl).

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen over het verhuur van de containers (prijzen, duur, productspecificaties) of wenst meer informatie over ons bedrijf? Dan kunt uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 31 (0)6 23 39 23 35. Vanzelfsprekend kunt u ons ook per e-mail bereiken. Ons e-mailadres is info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. Ook beschikken wij over een contactformulier op onze website, daar kunt u ook uw postcode invullen. U krijgt dan de snelste route van uw woning naar onze vestiging te zien. Wenst u graag te worden teruggebeld? Dan kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten op de website en vervolgens bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen