Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider
Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen

Welkom bij Grondverzetbedrijf Aart Davelaar

Grondverzetbedrijf Davelaar is gevestigd in Elspeet en is actief in grondverzet, cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Wij voeren kleine en grote projecten nauwkeurig, efficiënt en veilig uit met behulp van geavanceerde machines voor grondverzet. Grondverzetbedrijf Davelaar is al jaren actief in het uitvoeren van werkzaamheden voor particulieren en bedrijven zoals bouwbedrijven, landbouwbedrijven, projectontwikkelaars en diverse overheidsinstanties.

Grondverzet

Grondverzetbedrijf Davelaar beschikt over geavanceerde machines voor de uitvoering van grondverzet. Grondverzet gaat om het afgraven of ophogen van grond ten behoeve van bouwwerkzaamheden of de aanleg van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of tuin. Naast het verwezenlijken van uitgravingen en ophogingen is Grondverzetbedrijf Davelaar vakkundig in het egaliseren en nivelleren van zand en puinbanen.

Cultuurtechniek

Bij de specialisatie in cultuurtechniek richt Grondverzetbedrijf Davelaar zich op het indelen en beheren van grond en landoppervlakken. Deze werkzaamheden hebben betrekking op onder andere stadsverzorging, landbouw, natuurbouw en recreatie.

Infra werkzaamheden

Met de geavanceerde machines kunt u Grondverzetbedrijf Davelaar inschakelen voor het inrichten van terreinen en stedelijke gebieden. Bij de infra werkzaamheden gaat het zoal om de uitvoering van verhardingswerken, het leggen van bestrating, het aanleggen van gasleidingen en riolering en het realiseren van waterbouwkundige constructies.

Verhuur

Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor grondverzet, cultuurtechniek en infra, richten wij ons op de verhuur van onze machines. Wij beschikken over verschillende types shovels, minikranen, kranen en tractoren. Met de mogelijkheid tot het toepassen van verschillende toebehoren en andere uitrustingsstukken, zijn de machines breed inzetbaar bij vele werkzaamheden.

Grondverzetbedrijf Davelaar werkt voor particulieren en bedrijven zoals bouwbedrijven, landbouwbedrijven, projectontwikkelaars en overheidsinstanties. Gevestigd in Elspeet zijn wij zoal werkzaam in de omgeving van Gelderland, Utrecht en Flevoland. Meer weten over Grondverzetbedrijf Davelaar en onze werkgebieden? Neem dan gerust contact op.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »