Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Infra werkzaamheden

Gespecialiseerd in infra werkzaamheden richten wij ons op het inrichten van terreinen en stedelijke gebieden. Voor infra zijn wij ervaren in grondwerkzaamheden, het realiseren van verhardingswerken en het aanleggen van riolering, drainage en gasleidingen.

Aanleg

We kunnen de complete inrichting van het bedrijfsterrein voor u verzorgen. Uw wensen voor de indeling worden besproken en op basis van een ontwerp worden de benodigde werkzaamheden stap voor stap uitgevoerd. Bij aanleg worden verhardingswerken en bestrating vakkundig gerealiseerd.

Waterbeheer

Waterbeheer is een belangrijk aspect bij de uitvoering van infra werkzaamheden. Wij realiseren waterbouwkundige constructies, zoals bruggen en steigers. Voor waterbeheer richten we ons tevens op oeverbescherming en dijkenbescherming.

Gasleidingen

Het aanleggen en aansluiten van gasleidingen is een complexe taak en het inschakelen van een specialist is daarom noodzakelijk. Bij Grondverzetbedrijf Davelaar bent u verzekerd van een nauwkeurige aanpak en een veilige plaatsing van de gasinstallatie.

Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden behoren ook tot de kernactiviteiten van Grondverzetbedrijf Davelaar. Wij verzorgen de graafwerkzaamheden en de vakkundige installatie van de riolering. Na de installatie werken we het geheel zorgvuldig af met bestrating.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen