Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzet

U kunt Grondverzetbedrijf Davelaar inschakelen voor grondverzet in Gelderland en omgeving. Met de beschikking tot verschillende machines kunt u ons inschakelen voor grondverzet op alle soorten terreinen. Bij uitgravingen en ophogingen wordt grond of zand zorgvuldig verplaatst. Wij voeren de opdrachten voor grondverzet uit met eigen machines en goed opgeleide medewerkers. Met een veilige en nauwkeurige aanpak wordt er kwaliteit werk geleverd.

Egaliseren en nivelleren

Bij verschillende weg- en bouwwerkzaamheden is het van belang dat de grondoppervlakte zeer egaal wordt gemaakt. Onze ervaring in het egaliseren van verschillende gronden, zoals zand en puinbanen, draagt bij aan een nette uitvoering van grondverzet, waarmee we een strakke ondergrond verwezenlijken voor het uitvoeren van de volgende geplande werkzaamheden. Daarbij is nivelleren een zeer efficiënte en nauwkeurige manier voor het egaliseren van zowel kleine als grote grondoppervlakten door de toepassing van lasertechniek.

Sloten uitgraven

De verschillende machines van Grondverzetbedrijf Davelaar kunnen ook goed worden toegepast bij het uitgraven van sloten. Sloten zijn zeer belangrijk voor de opslag en de afvoer van water. Om te voorkomen dat deze dichtgroeien en eventueel inzakken, is het belangrijk dat sloten regelmatig worden uitgegraven.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen