Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Cultuurtechniek Apeldoorn

Wanneer u geïnteresseerd bent in cultuurtechniek Apeldoorn komt u vanzelf uit bij Grondverzetbedrijf Davelaar uit Elspeet. Alle onderdelen van cultuurtechniek komen bij ons aan bod. Wij kunnen landoppervlakken indelen door vijvers, gras- en sportvelden aan te leggen, bomen te rooien en waterbeddingen te onderhouden. Omdat het in de meeste gevallen om grote oppervlakken gaat, waar het stadsverzorging en recreatiegebieden betreft, behoren met name gemeenten tot onze klanten.

Moderne machines voor cultuurtechniek Apeldoorn

Grondverzetbedrijf Davelaar werkt uitsluitend met de beste machines en modernste technieken. Wij vinden het belangrijk te investeren in goede materialen en houden altijd de veiligheid in het oog bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Gelukkig hebben wij uitstekend opgeleide mensen in dienst, die hun vakkennis dagelijks inzetten en uitbreiden. U bent dan ook zeker van een betrouwbare partij voor al uw cultuurtechniek en aanverwante werkzaamheden.

Meer informatie en persoonlijk contact

Omdat het bij cultuurtechniek meestal om grote projecten gaat, staat bij ons het overleg met de klant centraal. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aan ons kenbaar maken en kunnen wij samen de mogelijkheden tot in detail bespreken. Zo weten we zeker dat de projecten tot ieders tevredenheid worden gerealiseerd en dat niemand voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor meer informatie en het maken van een afspraak met een van onze medewerkers kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06 - 233 923 35. U kunt ook een e-mail sturen naar info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen