Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Gebruik van cultuurtechniek rondom Zwolle

Onder cultuurtechniek verstaan we het in cultuur brengen van oppervlakken. Dit betekent dat we het oppervlak zo bewerken, dat de gebruikswaarde ervan vergroot wordt. Mogelijk wilt u het oppervlak gebruiken om een weg aan te leggen, bent u bezig met een nieuwe oprit, of wilt u een sportcomplex vernieuwen. Bij de aanleg van een weg of oprit moet voldoende aandacht besteed worden aan oneffenheden. Deze oneffenheden zouden de afvoer van hemelwater kunnen bemoeilijken. Naast het gebruik van cultuurtechniek in Zwolle bij de aanleg van wegen, wordt dit ook gebruikt voor het bewerken van sloten. De wal moet zo worden aangelegd, dat onder meer het afbrokkelen hiervan wordt tegengegaan. 

Werkwijze bij cultuurtechniek in Zwolle 

Davelaar Grondverzet helpt u graag bij de uitvoering van cultuurtechniek in Zwolle. Samen inventariseren we uw wensen en de bestaande staat van het grondoppervlak. Moet er eerst een bestaande weg worden verwijderd? Is het noodzakelijk om groen weg te halen, voordat het oppervlak effen gemaakt kan worden? Enzovoorts. Bij het uitvoeren van cultuurtechniek in Zwolle maken we gebruik van diverse professionele hulpmiddelen. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat! Onze grondbewerkers hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. 

Cultuurtechniek in Zwolle toepassen op uw grond 

Wilt u meer weten over de toepassing van cultuurtechniek in Zwolle, of bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? We zetten onze ervaring op dit vlak graag in om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen zoeken we naar de beste manier om uw grond te bewerken, zodat deze straks aansluit op uw behoeftes. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen! 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen