Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Gazongras bestellen

Grondverzetbedrijf Davelaar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondverzet, cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Wij voeren al jarenlang projecten uit voor verschillende bedrijven op een nauwkeurige en efficiënte manier. Eén van de taken die wij uitvoeren is gras zaaien op grote of kleine stukken land. Wij leveren verschillende soorten kwalitatieve gazongras.

Professioneel gazongras bestellen

Wij bieden al geruime tijd onze diensten aan om graszoden te leveren en te leggen voor een (bedrijfs)tuin of gazon. Wij zijn de specialist op het gebied van tuinen en bieden de opties kunstgras of natuurgras in verschillende maten. Kunstgras kan naast als toepassing in de tuin ook gebruikt worden voor op een balkon, terras of een speeltuin en als siergras of sportgras. Natuurgras kunnen we op twee manieren aanleggen: machinaal of door middel van graszoden. Door het machinaal aan te leggen, zaaien we de gazons in. Bij de optie graszoden wordt het gras uitgelegd en kan er na twee weken al overheen worden gelopen. Het ziet er uit als een volwaardig gazon. Naast graszoden, biedt Davelaar ook nog andere opties voor uw tuin aan zoals vlonders, grondverzet kunsthagen, schuttingen en machinaal knippen. Wij bieden alle mogelijkheden en diensten voor een sfeervolle tuin aan.

Neem contact op

Als u meer informatie wilt ontvangen over Davelaar en gazongras, kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar +31 (0)6 23 39 23 35 of mailen naar info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. Wilt u het kunstgras of natuurgras eerst zelf graag zien? Breng dan een bezoekje aan onze showtuin. Deze ligt aan de Schotkampweg 159 in Elspeet.

 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen