Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Groenonderhoud Apeldoorn

Het onderhoud aan groenvoorziening wordt door steeds meer gemeenten en ook Rijkswaterstaat uitbesteed aan particuliere bedrijven. Zo hoeven de overheidsinstellingen  hiervoor geen geschoold personeel meer in dienst te hebben, wat soms moeilijk te vinden is, want goed geschoolde mensen zijn schaars. Daarom wordt het groenonderhoud Apeldoorn gedaan door een extern bedrijf dat hiervoor de juiste kennis, gereedschappen en vakmensen in dienst heeft.

Groenonderhoud Apeldoorn is van belang voor de natuur

Goed onderhoud van het groen is erg belangrijk voor het welzijn van de natuur. Daarom is het zo belangrijk dat het groenonderhoud Apeldoorn wordt gedaan door vakmensen die weten wat ze doen. Professionals die houden van de natuur en kennis hebben van alles wat groeit en bloeit voeren dit onderhoud vakkundig uit. Zij kunnen uw opdracht voor het onderhouden van parken en perken nu meteen inplannen. U kunt een offerte aanvragen voor het groenonderhoud in de buurt of de wijk.

Ook voor grote tuinen

Heeft u als particulier een grote tuin en ziet u het niet zitten om de tuin zelf te onderhouden, ook dan kunt u een beroep doen op groenonderhoud Apeldoorn om er iets moois van te maken en dit ook zo te houden. Als u uw tuin mooi wilt houden is het noodzakelijk dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd en struiken en bomen tijdig worden gesnoeid. U kunt informatie vragen door contact met ons op te nemen, zodat ook uw tuin er altijd uitziet alsof u een eigen tuinman in dienst hebt.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen