Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Groenonderhoud Groningen

Het onderhoud van openbaar en particulier groen is minstens zo belangrijk als de aanleg ervan. Als u een mooie tuin heeft of als de gemeente een mooie strook openbaar groen heeft aangelegd dan moet hier jaarlijks of soms vaker onderhoud aan worden gepleegd. Zo blijven bomen, struiken en planten in goede conditie. U kunt bij Grondverzetbedrijf Davelaar terecht voor groenonderhoud in Groningen en omgeving. 

Deskundig groenonderhoud in Groningen

Het onderhoud aan particulier en openbaar groen vraagt deskundigheid en vakmanschap. Bomen moeten deskundig worden gesnoeid om ze goed te laten groeien. Datzelfde geldt voor struiken en grote planten. Als het groen in uw tuin goed wordt onderhouden dan kunt u er vele jaren plezier van hebben. U kunt voor groenonderhoud in Groningen en omstreken met ons een afspraak maken. Wij kunnen eenmalig bij u langskomen of u sluit met ons een overeenkomst af voor regulier onderhoud. 

Bel ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw tuin of openbaar groen vakkundig laten onderhouden of aanleggen? Maak dan nu een afspraak met Grondverzetbedrijf Davelaar in Elspeet. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 - 23 39 23 35. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier op de website of naar ons e-mailadres info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken. U ontvangt desgevraagd van ons een vrijblijvende offerte voor de door u opgegeven werkzaamheden. Ook voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen