Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Groenonderhoud Harderwijk

Het onderhoud van de groenvoorziening wordt steeds vaker uitbesteed aan professionals. Bedrijven en overheidsinstellingen kiezen er steeds vaker voor om het groenonderhoud Harderwijk niet meer in eigen beheer te doen maar te laten uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Davelaar is zo’n bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van diverse werkzaamheden op het gebied van groenonderhoud, zoals het onderhouden van openbaar groen, het verzorgen van sloten en het aanleggen en onderhouden van gras- en sportvelden.

Laat uw groenonderhoud uitvoeren door professionals

Heeft u groen dat moet worden onderhouden, eenmalig of periodiek? Neem dan contact op met Grondverzetbedrijf Davelaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken niet alleen over de hiervoor benodigde kennis maar ook over de meest geavanceerde apparatuur om het werk snel en goed te kunnen uitvoeren. Wij denken graag met u mee als u een betrouwbaar bedrijf zoekt voor uw groenonderhoud Harderwijk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u het onderhoud van uw tuin of openbaar groen door de vakman laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt een bericht sturen naar info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. of bel ons als u direct informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 06 – 23 39 23 35. Wij komen indien nodig graag bij u langs om te bekijken wat precies de bedoeling is en u een passend aanbod te doen

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen