Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzet Harderwijk

Voor grondverzet Harderwijk komt u al snel uit op grondverzetbedrijf Davelaar. Wij zijn erg veelzijdig op het gebied van grondverzet. Behalve grondverzet leveren wij namelijk ook diensten op het gebied van cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Of het nu kleine of grote projecten betreft: grondverzetbedrijf Davelaar staat met veel kennis, veel ervaring en veel deskundigheid voor u klaar. Wij zijn reeds jarenlang actief met werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Denkt u daarbij aan bouwbedrijven, landbouwbedrijven, projectontwikkelaars en verschillende overheidsinstanties. U kunt er dus op vertrouwen dat wij over de nodige ervaring beschikken.

Egaliseren en nivelleren

Een belangrijk onderdeel van het grondverzet is een perfect vlakke ondergrond, dit kan worden gerealiseerd door middel van egaliseren en nivelleren. Wij beschikken over moderne machines en expertise van vaklieden waarmee we de egalisering en nivellering op zorgvuldige wijze ten uitvoer brengen. Een vlakke ondergrond is van groot belang, aangezien dit tijd en grondstof bespaart bij latere uitvoeringen van wegwerkzaamheden. Grondverzetbedrijf Davelaar bewijst u dus een grote dienst met deze expertise als u (grootschalige) werkzaamheden dient uit te voeren.

Contacteer ons

Als u project met uw grond voor ogen hebt, vernemen wij graag van u of grondverzetbedrijf Davelaar wat voor u kan betekenen. Neemt u daarom telefonisch contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 23 39 23 35. Uiteraard zijn wij ook per e-mail bereikbaar, ons e-mailadres luidt info@grondverzetdavelaar.nl. Wenst u graag door ons te worden teruggebeld? Dan kunt u op onze website uw naam en telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen