Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzetbedrijf Amersfoort

Voor een ervaren grondverzetbedrijf nabij Amersfoort kunt u terecht bij Grondverzetbedrijf Davelaar. Al jaren actief zijn we ervaren in veelzijdige projecten voor grondverzet. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met deskundige kennis in diverse werkzaamheden. Wij beschikken over verschillende typen shovels, minikranen, kranen en tractoren.

Als grondverzetbedrijf nabij Amersfoort beschikken wij over diverse types machines

Bij grondverzet richten we ons als grondverzetbedrijf Amersfoort op het uitgraven, ophogen en het vlak maken van grond. Bijpassend aan de grootte van ons werkterrein beschikken we over de juiste machine waarmee de graafwerkzaamheden nauwkeurig, efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Voor het vlak maken van het grondoppervlak zijn we gespecialiseerd in egaliseren en nivelleren. Door een machine te voorzien van een grondfrees wordt het grond vlak gemaakt. Met nivelleren wordt er gebruik gemaakt van lasertechniek waardoor zand en puinbanen zeer strak worden vlak gemaakt. Bij het aanleggen van tuinen, verhardingswerken en het realiseren van bedrijfsterreinen speelt het vlak maken van grond een belangrijke rol. Het draagt bij aan tijd besparen en kan het gebruik van grondstoffen in de volgende fase van benodigde werkzaamheden verminderen.

Als grondverzetbedrijf bij Amersfoort zijn we ook ervaren in cultuurtechniek en infra werkzaamheden

Met verschillende uitrustingsstukken kunnen de machines van grondverzetbedrijf Davelaar nabij Amersfoort worden ingezet bij talloze werkzaamheden. Naast grondverzet zijn we als grondverzetbedrijf nabij Amersfoort gespecialiseerd in cultuurtechniek waarbij we van dienst zijn met onder andere gras zaaien, maaien, groenonderhoud, sloten onderhoud en het aanleggen van tuinen en sportvelden. Tevens zijn we gespecialiseerd in infra werkzaamheden waarbij we ons als grondverzetbedrijf Amersfoort richten op rioolwerkzaamheden, aanleggen van wegen en bestrating, waterbeheer en het aanleggen van gasleidingen.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen