Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzetbedrijf Apeldoorn

Grondverzetbedrijf Davelaar is al jaren actief als grondverzetbedrijf in Apeldoorn en omgeving. Kleine en grote projecten voor grondverzet worden door ons efficiënt, nauwkeurig en veilig uitgevoerd. Wij beschikken over kleine en grote machines voor het uitgraven of ophogen van grond. Naast uitgravingen en ophogingen zijn we vakkundig in het egaliseren en nivelleren van grond, zand en puinbanen.

Als grondverzetbedrijf nabij Apeldoorn zijn we gespecialiseerd in egaliseren en nivelleren

Voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden, wegwerkzaamheden of werkzaamheden voor tuinaanleg is het vaak van belang dat de oppervlakte van de grond egaal wordt gemaakt. Als grondverzetbedrijf nabij Apeldoorn kunnen wij u hier goed mee van dienst zijn. Wij zijn zeer ervaren in het egaliseren en nivelleren van grond, zand en puinbanen en u kunt daarbij rekening op een vakkundige uitvoering. Als grondverzetbedrijf bij Apeldoorn beschikken wij over verschillende machines uitgerust met grondfrees die bijdragen aan een uitstekend resultaat. Daarnaast beschikken we over machines voor nivelleren. Bij nivelleren worden zand en puinbanen met behulp van lasertechniek zeer strak geëgaliseerd.

Als grondverzetbedrijf nabij Apeldoorn beschikken wij over geavanceerde machines

Naast het uitgraven, ophogen en egaliseren van grond zijn we als grondverzetbedrijf nabij Apeldoorn ook ervaren in andere werkzaamheden. Met verschillende uitrustingsstukken zijn onze shovels, minikranen, kranen en tractoren inzetbaar bij cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en beschikken over vakkennis en ruime ervaring in verschillende werkzaamheden. Van slootwerk, groen onderhoud, maaiwerk tot het verwezenlijken van bestrating: wij luisteren graag naar uw wensen en dragen bij aan een vakkundig eindresultaat. Grondverzetbedrijf Davelaar nabij Apeldoorn levert kwaliteit werk bij grondverzet.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen