Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzetbedrijf Lelystad Flevoland

Wanneer u op zoek bent naar een kundig grondverzetbedrijf in Lelystad in Flevoland is Grondverzetbedrijf Davelaar de partner die u zoekt. Gevestigd in Elspeet schakelen vele opdrachtgevers uit Lelystad en omgeving ons in voor de uitvoering grondverzet. Wij beschikken over geavanceerde en moderne machines voor grondverzet die kunnen worden ingezet bij kleine en grote projecten.

Als grondverzetbedrijf Lelystad zijn wij ervaren in kleine en grote opdrachten voor grondverzet

Als grondverzetbedrijf nabij Lelystad in Flevoland, zijn wij al jaren actief en kunt u bij ons rekenen op jarenlange ervaring. Wij zijn ervaren in de uitvoering van grondverzet ten behoeve van bouwwerkzaamheden of het aanleggen van een bedrijfsterrein, tuin of inrichten van een landschap. Dit voeren wij als grondverzetbedrijf in Lelystad en  omgeving van Flevoland uit met verschillende shovels, minikranen, kranen en tractoren. Bijpassend aan de situatie bieden wij een efficiënte, nauwkeurige en veilige aanpak. De grond wordt zorgvuldig uitgegraven of verhoogd, waarna het oppervlak kan worden vlak gemaakt. Het vlak maken verwezenlijken wij door middel van egaliseren en nivelleren. Bij nivelleren is een optimaal resultaat gegarandeerd, doordat het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van nauwkeurige lasertechniek.

Als grondverzetbedrijf nabij Lelystad zijn wij al jaren actief in grondverzet

Als grondverzetbedrijf nabij Lelystad in Flevoland zijn wij werkzaam voor onder andere particulieren, bouwbedrijven, landbouwbedrijven, projectontwikkelaars en gemeenten. Bij de uitvoering van grond kunt u rekenen op een kwaliteit aanpak. Onze machinisten beschikken over diverse vakdiploma's en hebben jarenlang ervaring in de werkzaamheden van grondverzet. Naast grondverzet zijn onze medewerkers gespecialiseerd in cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring en expertise in diverse werkzaamheden maakt ons uw grondverzetbedrijf voor Lelystad en omgeving.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen