Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondverzetbedrijf Zwolle

Uw grondverzetbedrijf nabij Zwolle is Grondverzetbedrijf Davelaar. Ons bedrijf is gevestigd in Elspeet en wij zijn al jaren actief in grondverzet. Wij voeren kleine en grote projecten voor grondverzet uit voor onder andere particulieren, projectontwikkelaars, landbouwbedrijven, bouwbedrijven en gemeenten, en daarbij is een uitstekend resultaat gegarandeerd.

Als grondverzetbedrijf nabij Zwolle zijn wij inzetbaar voor veelzijdige werkzaamheden

Onze uitgebreide moderne machinepark en onze jarenlange ervaring maakt dat wij naast grondverzet gespecialiseerd zijn in diverse andere vakgebieden. Vele opdrachtgevers schakelen ons als grondverzetbedrijf nabij Zwolle in voor infra werkzaamheden en uitvoering van cultuurtechniek. Bij infra werkzaamheden zijn wij van dienst met werkzaamheden voor weg- en waterbouw. Bij cultuurtechniek houden wij ons als grondverzetbedrijf nabij Zwolle bezig met het zaaien en maaien van gras, aanleggen van sportvelden, landschapsbeheer en groenonderhoud.

Als grondverzetbedrijf nabij Zwolle beschikken wij over geavanceerde machines

Bij grondverzet draait het om het uitgraven, ophogen en vlak maken van grond ten behoeve van bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden, het aanleggen van bestrating of het aanleggen van een tuin. Als professioneel grondverzetbedrijf nabij Zwolle beschikken we over diverse machines die geschikt zijn voor graafwerkzaamheden in kleine tuinen of op grote bouwterreinen. Voor het vlak maken van grond, zand en puinbanen zijn wij gespecialiseerd in egaliseren en nivelleren. Bij nivelleren wordt er gebruik gemaakt van lasertechniek waardoor de werkzaamheden voor egalisatie zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Als ervaren grondverzetbedrijf nabij Zwolle zijn wij in staat de werkzaamheden voor grondverzet, cultuurtechniek en infra vakkundig uit te voeren.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen