Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Grondwerk Amersfoort

Bij bouwprojecten is de fase van grondverzet en het egaliseren van de bodem vaak van groot belang. Een stabiele ondergrond is immers noodzakelijk om goed te kunnen bouwen of om wegen op aan te kunnen leggen. Ook in een tuin kan het soms nodig of wenselijk zijn om grond af te graven of juist op te hogen, zodat er bijvoorbeeld terrassen op kunnen worden aangelegd. Davelaar Grondverzet kan u bij alle werkzaamheden op het gebied van grondverzet ondersteunen.

Geavanceerde technieken

Wij zijn gespecialiseerd in grondverzet, cultuurtechniek en infra werkzaamheden. Met behulp van geavanceerde machines en apparatuur kunnen wij uw klus met uiterste precisie en vakkundigheid uitvoeren, of het nu gaat om het uitgraven van de bodem, om het egaliseren en nivelleren van puinbanen of om het leggen van bestrating en het realiseren van waterbouwkundige constructies. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van machines op het gebied van grondverzet, zoals kranen en tractoren.

Voor particulieren en bedrijven

Zoekt u een betrouwbare partner voor het realiseren van grondwerk Amersfoort? Dan is Davelaar Grondverzet u graag van dienst. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt dan staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (0)6 23 39 23 35 of door te mailen naar info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl. U kunt ook het contactformulier invullen; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw project op vakkundige wijze te realiseren.

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen