Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Hulp bij sloten onderhoud in Harderwijk en omgeving 

Sloten spelen een grote rol in de afvoer van water binnen Nederland. Door het jaar heen kan een sloot steeds verder verstopt raken. Dit maakt de afwatering van water lastiger, wat verschillende problemen met zich mee kan brengen. Denk bijvoorbeeld aan stukken grond die steeds vochtiger worden. Voor sloten onderhoud in Harderwijk bent u bij Davelaar Grondverzet aan het juiste adres. Lees snel verder wat onze grondspecialisten voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud aan uw sloten. Wist u dat het verplicht is om uw sloot schoon te houden? 

Specialisten op het gebied van sloten onderhoud in Harderwijk 

Sloten onderhoud in Harderwijk zou u zelf uit kunnen voeren, door het riet bijvoorbeeld met een hark uit de sloot te trekken. Datzelfde geldt voor het verwijderen van grassen, die in de sloten groeien. Niet alleen is dit erg arbeidsintensief, ook verloopt het schoonmaken van een sloot bepaald niet efficiënt op deze manier. Verstandiger is het om de sloot uit te graven met een kleine kraan. Davelaar Grondverzet helpt u bij deze vorm van sloten onderhoud in Harderwijk. Ook kunnen we de slootwal afsteken, zodat deze weer mooi recht loopt. 

Meer informatie over sloten onderhoud in Harderwijk 

Bent u benieuwd wat Davelaar Grondverzet voor u kan betekenen op het gebied van sloten onderhoud in Harderwijk? Of wilt u onze hulp direct inschakelen, voor het onderhoud aan uw eigen sloten? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen bekijken we hoe we uw sloten op de beste manier kunnen schoonmaken! 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen