Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Professionele hulp bij sloten onderhoud in Apeldoorn 

Het onderhoud aan sloten is van een groot belang voor een goede waterhuishouding. Wist u dat sloten die aan uw grond grenzen onder uw verantwoordelijkheid vallen? Vaak wordt dit vergeten, waardoor sloten in geen jaren onderhouden zijn. Als gevolg hiervan loopt water minder makkelijk weg, slibben sloten langzaamaan dicht, enzovoorts. Davelaar Grondverzet is uw partner in sloten onderhoud rondom Apeldoorn. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van onderhoud aan sloten. Daarbij beschikken wij over de benodigde hulpmiddelen om een dergelijke klus op een professionele wijze voor u uit te kunnen voeren. 

Noodzaak van sloten onderhoud in Apeldoorn 

Reeds werd al beschreven, dat sloten onderhoud in Apeldoorn noodzakelijk is om de waterhuishouding op peil te houden. Via sloten loopt het water van uw grond richting een centrale afvoer, denk bijvoorbeeld aan een meer of groter kanaal. Op het moment dat een sloot het water niet meer goed weet af te voeren, bijvoorbeeld door het dichtslibben hiervan, zal uw grond te nat worden. Dit kan uw gewassen of gazon ernstig aantasten. Bij sloten onderhoud in Apeldoorn zorgen onze vakmensen voor het verwijderen van groen en andere obstakels in sloten. 

Meer informatie over sloten onderhoud in Apeldoorn

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van sloten onderhoud in Apeldoorn? Of wilt u direct een afspraak maken voor het onderhoud aan uw sloten? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Davelaar Grondverzet komt bij u langs om uw sloot van het benodigde onderhoud te voorzien. Zo loopt water makkelijker weg en blijft de kwaliteit van het slootwater hoog! 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen