Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet
+31 (0)6 23 39 23 35
info@grondverzetbedrijfdavelaar.nl
Slider

Specialist op het gebied van waterbeheer in Harderwijk

Het vormgeven van het waterbeheer in Harderwijk rond uw woning of een sportveld is vaak niet eenvoudig. U wilt voorkomen dat het water een lange tijd in uw tuin blijft staan. Iets wat ertoe zou kunnen leiden, dat wortels van planten gaan rotten. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld het waterbeheer rond de akkers van een boerenbedrijf. Wanneer het waterbeheer niet goed geregeld zou zijn, zou de opbrengst van uw akkers veel minder groot zijn. Davelaar Grondverzet is uw specialist op het gebied van waterbeheer in Harderwijk en de omgeving hiervan. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van waterbeheer. Op welke manier kunnen we u helpen? 

Waterbeheer in Harderwijk inrichten

De hulp die Davelaar Grondverzet u kan bieden op het gebied van waterbeheer in Harderwijk en de omgeving hiervan, is sterk uiteenlopend. We helpen u bijvoorbeeld graag bij het plaatsen van een nieuwe vlonder of een brug. Op deze manier kunt u een sloot of kanaal aan laten leggen om het water af te voeren, zonder dat deze tussentijds onderbroken moet worden. De brug biedt hier een uitkomst. Daarbij zorgen we ook voor de renovatie van stuwen en het onderhouden van uw oevers. Op deze manier wordt bijvoorbeeld voorkomen dat stukken grond van uw tuin of akkers in het water rollen. 

Advies op het gebied van waterbeheer in Harderwijk

Bent u benieuwd op welke manier wij uw waterbeheer in Harderwijk of de omgeving hiervan zouden verbeteren? Of wilt u weten op welke manier u het hoge water in uw tuin tegen kunt gaan? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en leggen onze mogelijkheden aan u voor. 

Nieuws / Actueel

Maandag 3 augustus Graszoden bestellen?

Top kwaliteit gras of kunstgras kopen? Davelaar levert ook gras. Kijk op www.grascentre.nl voor meer informatie.

Lees meer »

Grondverzet
Cultuurtechniek
Infrawerkzaamheden
Verhuurkranen